PROFYSIO & Health Center    tel. (0034) 86551 7541
Gezond worden en Gezond blijven    /  To become healthy, and stay healthy 

FYSIOTHERAPIE EN ORTHO MANUELE THERAPIE

ONZE AANPAK

Wij leveren preventie en curatieve zorg waarbij de persoonlijke benadering centraal staat.

Veel aandoeningen zijn goed te behandelen binnen de mogelijkheden van de algemene fysiotherapie, maar soms biedt een gespecialiseerde aanpak meer mogelijkheden zoals ortho manuele therapie of RSQ1 training.

Door de gespecialiseerde opleiding en het kunnen toepassen van specifieke onderzoeks- en behandelmethoden is manuele therapie uitermate geschikt voor de diagnosestelling, al dan niet in combinatie met de behandeling van aandoeningen of functiestoornissen van het bewegingsapparaat en de van de wervelkolom in het bijzonder. 

Binnen onze praktijk bieden wij de mogelijkheid om vanuit diverse invalshoeken te werken aan een oplossing, die het beste bij u past. Juist vanwege het unieke karakter van ieder mens en iedere klacht bieden bovenstaande optimale mogelijkheden een doelgerichte en effectieve aanpak. 

VERGOEDING

Alle behandelingen komen voor vergoeding door de Nederlandse zorgverzekeraars in aanmerking. Fysiotherapeut Rob Krikke is BIG geregistreerd en onze praktijk heeft een Nederlandse AGB code. 

 

PROFYSIO kent 2 behandellocaties aan de Costa Blanca

Altea

Partida Cap Negret 55a

N-332 nabij La Olla

tel. 86 551 75 41   

Alfaz del Pí

Calle tabarca 16a

Arabi Plaza, Planta 1

tel 96 58 88 797

 

MEDISCHE TRAINING EN REVALIDATIE 

De locatie in Altea heeft een trainingsruimte voor speciale sportlessen met medische indicatie, revalidatie en biedt ruimte voor trainingsadvies voor atleten. Deze unieke trainingsfaciliteiten zijn exclusief te gebruiken voor klanten van PROFYSIO & Health Center.

  • Revalidatie na orthopedische operatie, en versterken van spieren voorafgaand aan uw operatie
  • Aansterken na een periode van ziek zijn
  • Begeleid sporten bij burn-out
  • Begeleid sporten bij overgewicht
  • Seniorensport
  • Fitness bij gezondheidsproblemen
  • Trainingsprogramma voor sporters en professioneel atleten

Er is een mogelijkheid voor u, als klant om zelfstandig te fitnessen met eventueel een trainingsschema dat door de fysiotherapeut is opgesteld en aansluit bij uw wensen en fysieke doelen. Het opstellen van een trainingsschema is inbegrepen bij de abonnementsprijs en gaat altijd samen met een uitgebreide instructie van de apparatuur en de oefeningen.

Naas het zelfstandig fitnessen kunt u deelnemen aan diverse groepstrainingen, onder begeleiding van de fysiotherapeut, zoals Fit & Flexibel gym, XL gym bij overgewicht en Rug training.

Staat uw les er niet bij? Neem dan contact met ons op.

Fit & Flexibel Gym

Dinsdag 10.30-11.30

Fit & Flexibel Gym

Dinsdag 11.30-12.30

Fit & Flexibel gym

Vrijdag 12.00-13.00

Rug training

Woensdag 17.00-18.00

XL gym les

Maandag 17.00-18.00